Assistent

Kontorsassistent till internationell koncern i Finspång

Söker du en ny spännande roll där du får chansen att arbeta administrativt? Har du bra datorkunskaper, ett positivt mindset och en handlingskraftig attityd? Just nu söker vi dig som vill anta rollen som kontorsassistent till en internationell koncern i Finspång! Rollen är ett konsultuppdrag där du anställs av Poolia med uppdrag placerat i Finspång. Start sker enligt överenskommelse och uppdraget sträcker sig till juni 2023. Låter detta som som din nya utvecklingsmöjlighet? Tveka inte att söka redan idag!

Om tjänsten

Som kontorsassistent kommer du att tillhöra företagets teknikinformationsavdelning. Avdelningen har 20 drivna medarbetare som arbetar med teknikinformation för gasturbiner. Avdelningen skapar, hanterar och levererar en stor mängd informationsprodukter till både interna och externa kunder. De har en fullt utrustad printshop och söker nu en medarbetare som är intresserad av ett långsiktigt uppdrag för att hantera det dagliga arbetet och driva relaterade utvecklingsinitiativ. Printshopen har en bemanning med två personer som ska dela på arbetet och jobba tillsammans.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Rollen som kontorsassistent är bred, och inkluderar många spännande uppgifter. Du kommer bland annat att arbeta med utskrifter, kopiering, scanning av ritningar och bildkort, laminering mm. Dessutom sköter du en del materialbeställningar, lagerhållning och ekonomisk balansräkning. Kontorsarbete med skrivare ingår även, där det förekommer lyft av tunga kartonger med skrivarpapper.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen är du självgående och har lätt för att lära dig hantera nya situationer. Du är praktisk, handlingskraftig, tålmodig och serviceinriktad. Du är dessutom intresserad av den typen av tekniska frågor och utmaningar som kan finnas i ett tryckeri.

Vi söker dig som har en gymnasieexamen och behärskar engelska i tal och skrift. Du har mycket god hand med datorer och teknisk utrustning, samt goda kunskper i Adobe Acrobat DC och Microsoft Office. Du har goda kunskaper av dokumenthantering. Kunskaper i PLM och SAP system samt övrig arbetslivserfarenhet inom liknande område är meriterande.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
22 september
Sista ansökningsdag
21 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65891