Projektledare

Delprojektledare till spännande företag i Finspång!

Har du minst ett års erfarenhet av projektledning och vill utvecklas i rollen som delprojektledare i ett välkänt, stort företag? Då kan detta vara uppdraget för dig! Uppdraget förväntas starta i slutet på september för att pågå till april 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som delprojektledare på avdelningen kommer du att genomföra projekt och programlösningsplaner för redan definierade projekt eller delprojekt för interna och externa 3D-delar. I din roll som delprojektledare kommer du att vara en viktig aktör gällande resultat för respektive processteg. Utöver detta innebär tjänsten även förbättringsplanering och att upprätthålla kundrelationer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som delprojektledare kommer du bland annat att utföra följande arbetsuppgifter:

– Skapa scheman för produktion inklusive efterbehandling och resursbehov
– Arbeta som delprojektledare till den övergripande projektledaren
– Leda skrivarverkstad och efterbehandling (intern och extern)
– Ledande ett mindre team med prototypkomponenter mot industrialisering

Vem är du?

För att lyckas i rollen som delprojektledare har du minst ett års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du öppen, strukturerad och resultatorienterad. Du har ett starkt kundfokus och är bra på att bygga och upprätthålla relationer. Vidare tror vi att du har en god samarbetsförmåga där du kan leda andra och dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Om du tidigare har arbetat inom produktion ses det som meriterande.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
25 september
Referensnummer
54497

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.