Ingenjör

Applikationsingenjör till Kadant Noss i Norrköping

Om tjänsten

Vill du arbeta med mångsidiga arbetsuppgifter på ett internationellt företag? Värderar du att vara en del av ett engagerat team på en positiv arbetsplats med god gemenskap? Då har vi chansen för dig!

Till Kadant Noss söker en vi nu en öppen, kommunikativ och flexibel applikationsingenjör med start omgående. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Poolia och att du anställs direkt hos Kadant Noss i Norrköping.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som applikationsingenjör designar du och offererar system för papper- och cellulosaindustrin. Du kommer att jobba med olika serviceuppdrag och har daglig kontakt med Kadant Noss internationella säljare och kunder. Du kommer ingå i en applikationsgrupp med totalt tre anställda där du rapporterar direkt till applikationschefen.

Vi erbjuder dig intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom teknik samt möjligheten att utvecklas i en dynamisk organisation. Du kommer att arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen och du blir en del av ett team som består av erfarna och engagerade kollegor.

Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleingenjörsexamen mot kemi, maskin eller annan relevant inriktning. Det är önskvärt om du har hunnit jobba några år i ingenjörsyrket. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är bevandrad i Officepaketet och Excel. Körkort är ett krav då vissa resor kan förekomma längre fram i anställningen. Har du erfarenhet eller kunskaper från pappersindustrin eller större processanläggningar är det meriterande.

För att trivas i rollen är det viktigt att du drivs av nya utmaningar som kräver både helhetssyn och kreativitet. Dessutom behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och kommunikativ. Du är öppen, flexibel och prestigelös som person.

Om verksamheten

Kadant Noss utvecklar, säljer, konstruerar och projekterar avancerade systemlösningar och utrustning till massabruk samt pappers- och kartongbruk över hela världen. Huvudkontor, utveckling, försäljning och projektering finns i Norrköping. Kadant Noss är ett dotterbolag till Kadant Inc. som är ett globalt företag med 2900 medarbetare.

Ansök nu
Stad
Finspång
Publicerad
12 september
Sista ansökningsdag
12 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69515