Redovisningsekonom

Redovisningsekonom till statligt bolag i Halmstad!

Om tjänsten

Är du en erfaren redovisningsekonom som är redo för en spännande utmaning? Poolia söker nu en dedikerad och kompetent Redovisningsekonom för ett prestigefyllt konsultuppdrag hos ett statligt bolag i Halmstad.
Som Redovisningsekonom kommer du att vara en viktig del av ekonomiavdelningen där du får möjlighet att samarbeta med trevliga och kompetenta kollegor. Uppdraget är på heltid med start den 1 november 2023 och pågår fram till den 15 september 2024. Arbetstiderna är förlagda till vardagar under kontorstider, och möjlighet till distansarbete finns någon dag i veckan. Du kommer att var anställd av Poolia under uppdragets gång. Låter detta som rollen för dig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ha en central roll i att hantera redovisning, uppföljning och budgetering. Du kommer att använda affärssystemet Agresso Unit 4 för att utföra analyser och följa upp ekonomiska rapporter.

Vem är du?

För att vara aktuell för denna tjänst måste du vara tillgänglig för start den 1 november. Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystemet Agresso Unit 4, och det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll. Vi värdesätter proaktivitet och förmågan att samarbeta internt med olika funktioner. Erfarenhet av projektarbete och att hålla deadlines är också en fördel. Vidare ser vi positivt på din förmåga att utveckla arbetsrutiner och arbetssätt. Flytande svenska samt engelska är också ett krav.

Ansökan: Intervjuer med kunden kommer att äga rum under vecka 41-42. Missa inte chansen att bli en del av detta spännande uppdrag! Skicka in din ansökan snarast, då urval sker löpande. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan!

Ansök nu
Stad
Falkenberg
Publicerad
19 september
Sista ansökningsdag
5 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
69560