Extrajobb inom Back Office på Stanley Black & Decker

  • Poolia Kontor,
  • Back Office Support,
  • Göteborg

Inlagd för 10 dagar sedan Referensnummer 47806 Ansök senast 2017-10-26

Är du en person som söker ett meriterande extrajobb inom administration? Är du dessutom en service-inriktad och strukturerad person? Då kan detta vara ett en tjänst för dig!
Stanley Black and Decker söker en student eller en person med annan huvudsaklig sysselsättning som kan jobba cirka 2-3 dagar i veckan i rollen som Back Office Support.
Det är ett långsiktigt uppdrag som startar omgående.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Back Office Support kommer du att stötta dina kollegor som jobbar i kundtjänst med administrativa uppgifter på kontoret.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Mailhantering
- Hantera returer
- Hantera krediteringar
- Bevakning av leveranser
- Registrera beställningar
- Skapa kundkonto

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har annan huvudsaklig sysselsättning och minst 1-2 års arbetserfarenhet. För att lyckas i rollen som Back Office Support behöver du att ha bra språkkunskaper på Svenska och Engelska och behärska MS Office. Vi söker dig som är service-inriktad, driven, strukturerad och en team player. Meriterande för tjänsten är om du har tidigare arbetat inom kundsupport, har arbetat i affärssystemet SAP, har bra kännedom om logistikflöde och behärskar Danska/Norska/Finska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Satina Sankoh

Poolia Kontor

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök senast 2017-10-26

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se