HR Business Partner

HR Business Partner för kommande uppdrag i Eskilstuna!

Har du erfarenhet inom HR-området och samtidigt god förståelse för projektarbete? Just nu har du möjligheten att skicka in din intresseanmälan som HR Business Partner för kommande uppdrag hos vår kund i Eskilstuna. Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HR Business Partner kommer du vara HR-resurs vid olika projekt. Huvudansvaret kommer vara att säkerställa HRIS, leverantörer, integrationer, förmåner och projektledning. Du kommer hela tiden vara ett HR-stöd för samtliga intressenter inom projektet. Det är en koordinerande roll som även innefattar en hel del rapportering.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som HR Business Partner söker vi dig med relevant utbildning samt tidigare arbetserfarenhet inom liknande roll och inom projekt – gärna med bakgrund inom ledarskap. Du har god kunskap för lokal svensk arbetsmarknad, förmåner, lagstiftning och policys där du även har förståelse för det affärsmässiga och hur man bäst använder HR som affärspartner. Dina kunskaper i engelska är flytande, både i tal och skrift.
Som person är du flexibel med förmåga att arbeta självständigt men även tillsammans med andra i en händelserik miljö. Vidare har du lätt för att bygga, utveckla och upprätthålla goda samarbetsrelationer där du är tydlig i din kommunikation.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Eskilstuna
Publicerad
28 juli
Sista ansökningsdag
22 augusti
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65290