Inköpare

Inköpare till Lifco Dental i Enköping

Är du en driven och resultatorienterad inköpare som är redo att ta dig an nya utmaningar på en av Europas största distributörer av dentalprodukter? Är du en vass problemlösare som älskar att vara spindeln i nätet?
Då kan det vara just dig vi söker.

Just nu rekryterar Lifco Dental en inköpare till deras fantastiska team i Enköping.

Du blir anställd direkt av Lifco Dental, men vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa dem i denna rekryteringsprocess.
Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som inköpare hos Lifco Dental ansvarar du för beställningar av dentala förbrukningsartiklar från ca. 120–150 nationella som internationella leverantörer. Du arbetar helt självständigt med att skapa och utveckla relationer och samarbeten, och är alltid redo att lösa eventuella problem som uppstår med leveranser, reklamationer mm.

Du har en god och regelbunden kontakt med både interna lagerarbetare samt externa leverantörer och företagskunder.
I denna tjänst har du en viss möjlighet till både flextider, och att arbeta hemifrån under halvdagar.
Du kommer vara en del av ett inköpsteam av fem drivna personer som självständigt ansvarar för sina egna leverantörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Beställningar
• Uppföljning av ordrar och avvikelsehantering
• Hantering av reklamationer
• Leveransbevakning
• Registrering av nya artiklar
• Säkerställa implementering av inköpsavtal
• Regelbunden kontakt med lagerpersonal, leverantörer och företagskunder
• Säkerställa hög leveransprecision med rätt lagernivå

Vem är du?

För denna roll ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom inköp, eller motsvarande erfarenhet inom inköp och logistik.

Som person är du driven, självständig och noggrann. Du är en problemlösare som gillar att ha många bollar i luften och är gärna spindeln i nätet. Vidare ser vi att du är kreativ, relationsskapande och har en positiv inställning till ditt arbete. Det är viktigt att du känner dig bekväm i att fatta egna beslut och arbetar med att skapa en god ruljangs.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Du har god förmåga att arbeta i Excel och Outlook.

Om verksamheten

Lifco är en av Europas största distributörer av dentalprodukter. Distributionen av produkter till tandläkarna inom Sverige, Finland och Norge är lokaliserad till Lifco Dental AB i Enköping. Lifco Dental AB ansvarar för lagerhållning, inköp samt centrala IT-frågor för de marknadsbolag som använder Lifco Dentals tjänster. Lifco Dental AB är ett dotterbolag inom Lifcokoncernen som är noterat på NASDAQ OMX Large Cap lista sedan hösten 2014.

Som anställd hos Lifco Dental får du goda förmåner så som friskvård-, läkarvård- och tandvårdsbidrag. Du kommer vara en del av ett härligt team bestående av 5 inköpare som gärna hittar på trevliga aktiviteter ihop med jämna mellanrum, som exempelvis restaurangbesök, AW och kick-off en gång per år.

Ansök nu
Stad
Enköping
Publicerad
22 november
Sista ansökningsdag
22 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66546