Engagerad och inspirerande Chef Kundcenter till Norra Skåne!

  • Poolia,
  • Chef Kundcenter,
  • Kristianstad

Inlagd för 10 dagar sedan Referensnummer 48018 Ansök senast 2017-10-31

Har du tidigare erfarenhet av att leda ett kundcenter för både B2B och B2C och arbeta med organisationsutveckling? Är du intresserad av människor, kommunikativ och bra på att bygga team med kompetens som utvecklas? Sök detta spännande uppdrag som Chef Kundcenter där du får möjlighet att leda ett 30-tal anställda mot uppsatta mål, detta med hög kvalitet och alltid med fokus på kundens behov. Uppdraget förväntas starta omgående, är på 6 månader med stora möjligheter till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara ansvarig över kundservice mot såväl E-handelskunder som B2B kunder, och se till att förväntade svarstiden uppnås av medarbetarna. Du kommer även se till att kunderna mottages med rätt service, vilket gör det viktigt att säkerställa och se till att medarbetarna har rätt utbildning och introduktion för detta. Du kommer ha budget-, personal- och resultatansvar för din avdelning och kommer även ingå i ledningsgrupper.

Dina arbetsuppgifter kommer även bestå av personalplanering. Du kommer leda och fördela det dagliga arbetet på kundcentret, samt coacha medarbetarna. Du kommer driva möten inom förbättring och arbeta aktivt med att utveckla arbetssätten på avdelningen, och se till att rutiner dokumenteras och implementeras.

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser att du har gymnasie-, högskoleingenjör- eller ekonomutbildning, alternativt annan relevant inriktning. Du har minst 5 års ledarerfarenhet. Du har mycket goda kunskaper inom service från både e-handel och traditionell kundtjänst. Du har någon form av utbildning i ledarskap och arbetsrätt. Du har god datorvana och goda kunskaper inom Excel. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Du måste ha erfarenhet av organisationsutveckling eller större förändringsarbete och att du har erfarenhet från e-handelskundtjänst med webb, telefon, chat och/eller sociala medier. Meriterande är erfarenhet av att byta teknikplattform/systemstöd.

Du är bra på att organisera ditt arbete, har ett strukturerat arbetssätt och har ett helhetsperspektiv. Du har goda ledaregenskaper där du kan coacha och utveckla medarbetare mot uppsatta mål, och på ett övertygande sätt förmedla kunskap och involvera andra. Du är flexibel och är inte rädd för förändringar, utan kan utveckla verksamheten och komma med nya idéer. Du är inte heller rädd för att ta beslut och är bra på att prioritera så rätt saker utförs.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Poolia

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-10-31

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se