Administratör

Är du Deforms nya Ekonomiadministratör?

Är du en person som brinner för ekonomi och administration? Är du strukturerad, flexibel och kommunikativ? Då ska du söka detta spännande konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till anställning hos kund, vi söker nu en Ekonomiadministratör till Deform i Degerfors!

Om tjänsten

I rollen som Ekonomiadministratör blir du en del av ett mindre och sammansvetsat gäng, där du får chans att växa in i din roll och vara en del av Deforms fortsatta utveckling. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara löpande bokföring, skattedeklarationer, momsredovisning samt att administrera orderstock och fakturering. Även lönehantering kan vara en del av arbetsuppgifterna som ingår i rollen.

Exempel på arbetsuppgifter:

– Utfärda och skicka kundfakturor, samt bevaka och driva in förfallna kundfordringar.
– Upprätta dokument för export/import.
– Registrera och betala leverantörsfakturor i utsatt tid.
– Stämma av reskontra varje månad och övergripande ansvara för kund- och leverantörsreskontra.
– Ta emot externa samtal i vår växel
– Redovisa moms, arbetsgivaravgifter och skatter.
– Hålla anläggningsregister uppdaterat och avstämt.
– Delta i arbete med årsbokslut.
– Eventuellt utföra lönekörningar för den kollektiva personalen.
– Allmänna serviceuppgifter som förekommer på ett kontor

Vem är du?

För att lyckas i tjänsten söker vi dig som har en viss erfarenhet av att arbeta med ekonomi sedan innan. Du har gärna en gymnasialutbildning inom ekonomi eller liknande. Vidare är du strukturerad och initiativtagande med en god data- och systemvana. Deform använder sig idag av MPS-systemet Monitor och löneprogrammet Agda, det är meriterande om du arbetat i dessa sedan innan. Du ska kunna arbeta självständigt, ha förmåga att se sammanhang och kunna arbeta strukturerat. Du ska vara initiativrik, ha en stark drivkraft och samtidigt vara prestigelös, då arbetet i en mindre organisation innehåller både enklare och svårare arbetsmoment. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider

Om verksamheten

Deform är ett växande företag inom den tyngre verkstadsindustrin (se http://www.deform.se). Kunderna finns i hela världen. Du kommer att arbeta i en platt organisation som uppmuntrar till gemenskap och delaktighet, där du blir en viktig kugge i helheten.

Konsult hos Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Karlskoga
Publicerad
1 februari
Sista ansökningsdag
14 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67298