Chefassistent till företag inom fordonsindustrin

  • Poolia Kontor,
  • Executive Assistant,
  • Göteborg

Inlagd för 5 dagar sedan Referensnummer 47086 Ansök senast 2017-06-26

Är du strukturerad och serviceinriktad? För kunds räkning söker vi nu en chefsassistent för ett spännande uppdrag mellan 20170814 - 20171231, med chans till förlängning.

Denna position kräver att du har en hög grad av integritet och du måste känna dig bekväm att arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med högt tempo, vilket kräver att du är väldigt välorganiserad, har bra kommunikationsförmåga och besitter goda sociala färdigheter.

Låter det här som en tjänst som skulle passa dig? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att hjälpa och stötta chefer på ledningsnivå med olika administrativa uppgifter. Ett urval av arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att vara:

• Koordinera och organisera kalender, konferenser och evenemang.
• Ansvara för resebokningar och se till att resedagar löper på smidigt.
• Att vara ansvarig för att skapa olika typer av dokument och presentationer
• E-postadministration
• Söka och samla in data, sammanställa rapporter och följa upp planer och aktiviteter.
• Hantering av fakturor, tidrapporter, resekostnader mm.
• Ständigt förbättra administrativa rutiner.

Utbildning / Erfarenhet

Vi tror att du har flerårig erfarenhet från liknade administrativ roll. Erfarenhet av internationell miljö är meriterande, gärna inom fordonsbranschen.

För att lyckas i denna position måste du vara serviceinriktad, ha ett proaktivt fokus och tycka om utmaningarna att stödja en högt uppsatt chef. Du tar initiativ och tar ägande av dina uppgifter. Du är duktig på att organisera, strukturera och prioritera ett brett spektrum av administrativa frågor på ett effektivt sätt.

Vidare är dina datorkunskaper är mycket goda och du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Matilda Nordlund

Poolia Kontor

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-06-26

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se