Business Controller till välkänt bolag i Akalla

  • Poolia Ekonomi,
  • Business Controller,
  • Stockholm

Inlagd för 13 dagar sedan Referensnummer 47715 Ansök senast 2017-10-01

Är du en erfaren Business Controller? Har du mycket goda Excelkunskaper? Då kan det här konsultuppdraget vara något för dig!

Poolia Ekonomi söker nu en Business Controller till vår kund i Akalla. Tjänsten är ett konsultuppdrag som är tänkt att starta relativt omgående och väntas pågå i tio månader.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Controller kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:
- Kostnadskontroll, kostnadsuppföljning, analys, månadsrapportering och prognos
- Stödja olika projekt inom finansfunktionen, som exempelvis utveckling av nya mallar för kostnadsuppföljning i Excel.
- Delaktighet i budgetprocessen
- Vara kontaktperson i centrala finansfunktionen
- Projektuppföljning
- Kontroll av balansräkning
- Arbete nära Shared Service Center för att förbättra deras processer

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta som Business Controller på ett stort bolag. Vår kund har en komplex bolags och kostnadsstruktur och det är en fördel om du arbetat på ett liknande bolag innan. Vi tror att du har en examen i ekonomi från högskola eller universitet.

För att klara av jobbet behöver du mycket goda Excelkunskaper. Du kommer vara inblandad i arbetet att utveckla nya mallar för kostnadsuppföljning och rapportering. Som person tror vi att du är ansvarstagande och en problemlösare. Du kan se både detaljer och helheten och gillar analys. Du är en lagspelare som gillar att ha många kontaktytor.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Anton Rådh

Poolia Ekonomi

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-10-01

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se