Back office sales engineer

  • CUE DEE,
  • Innesäljare,
  • Robertsfors

Inlagd för 4 dagar sedan Referensnummer 46494 Ansök senast 2017-05-08

Till CUE DEE i Sikeå söker vi nu en Back office sales engineer.

Du ingår i marknadsorganisationen och rapporterar till Sales & Marketing Manager. Tjänsten är på heltid, kontorstider, tillsvidare och med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

Som Back Office sales engineer ansvarar du för den dagliga kommunikationen med kunder, från mottagen order till färdig leverans. Du ansvarar för orderregistrering samt offertarbete i vårt affärsystem Monitor. Du stöder säljorganisationen och arbetar aktivt för att skapa merförsäljning genom att kontinuerligt bearbeta och vårda befintliga kunder.

Genom att svara på frågor via telefon och e-post ger du en snabb och förstaklassig service till företagets kunder och återförsäljare, du arbetar även proaktivt och meddelar kunder vid eventuella förändringar. Du säkerställer att varje order registreras korrekt gällande pris och övrig information för att minimera leveransstörningar.

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser gärna:
- Att du har några års erfarenhet av liknande jobb och/eller teknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
- Att du arbetar obehindrat med engelska och svenska som affärsspråk i både tal och skrift.
- Att du har erfarenhet av att arbeta i någon form av affärssystem.

Som person är du strukturerad, noggrann och driven med stort kundfokus. Du är lugn och förtroendeingivande, har en bra förmåga att utveckla goda relationer samt gillar att arbeta proaktivt och är kommunikativ. Du arbetar gärna i grupp men tycker om att ta eget ansvar och har en analytisk förmåga. Du är även flexibel och kan hitta innovativa lösningar då rollen ofta innebär problemlösande i stort och smått, vilket ställer krav på initiativtagande, positiv inställning samt att kunna prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter.

Då CUE DEE eftersträvar en jämn könsfördelning så ser vi gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Förmåner

Som Back Office sales engineer får du möjlighet att utvecklas med och växa inom ett expansivt företag.

Kontaktpersoner

CUE DEE

CUE DEE är ett välkänt namn bland ledande företag inom telekomindustrin runt om i världen på grund av det faktum att produkterna väger lite, är flexibla och lätta att installera.

Inom vindenergisektorn, är CUE DEE den föredragna lösningen för krävande vindmätningar på grund av produktens beprövade tillförlitlighet och hållbarhet, även under extrema förhållanden.

CUE DEE’s huvudkontor och utvecklingscenter ligger i Sikeå, Robertsfors. Det finns också ett säljbolag i Kina. Omsättningen 2012 uppgick till dryga 130 miljoner sek. Ambitionen är fortsätta med en stark global tillväxt.

Gå till webbplats

Varmt välkommen med din ansökan. Ansök redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-05-08

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se