Administratör

Raw Material Coordinator för spännande uppdrag i Avesta!

Har du viss ekonomisk bakgrund och trivs i en administrativ roll? Just nu söker vi en Raw Material Coordinator för uppdrag hos vår väletablerade kund i Avesta! Uppdraget är på heltid och gäller för ett vikariat på grund av sjukskrivning. Önskad start är omgående för att pågå till årskskiftet, vad vi vet i dagsläget. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen som Raw Material Coordinator är administrativ där du tillhör ett team som arbetar med råvaruhantering och inköp. Detta kommer innefatta bland annat beställning av inkommande leveranser, hantera tullklarering och fakturering, samt se till att inköp, prisberäkningar och certifikat görs enligt certifikatbestämmelse. Vidare kommer du ansvara för sammanställning av statistik rörande exempelvis budget, volymer och intäkter.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Raw Material Coordinator söker vi dig med någon form av ekonomisk utbildning och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har administrativ bakgrund, ekonomisk förståelse och det anses meriterande om du har erfarenhet inom antingen finance controlling, supply chain eller annan administrativ tjänst kopplat till ovan ansvarsområden. Vidare är datorn ett självklart arbetsverktyg för dig och du har lätt för att sätta dig in i nya system. Tidigare kunskaper inom SAP är meriterande. För rollen krävs flytande kunskaper i svenska och engelska, vad gäller såväl tal som skrift.
Som person besitter du goda kommunikationskunskaper i såväl tal som skrift och trivs i det sociala. Du är administrativt lagd med ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Vidare är du duktig på att se detaljer samtidigt som du har förståelse för helheten i arbetsprocessen.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Avesta
Publicerad
4 maj
Sista ansökningsdag
23 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59621

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.