Marknadschef

Marknadschef

Till Ledson/Diodhuset i Åstorp strax utanför Helsingborg söker vi en driven och erfaren marknadschef (E-commerce & marketing manager) som kommer att ha övergripande ansvar för företagets e-handel och marknadsföring. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet och framgång från liknande uppdrag och som vill vara med och utveckla och lyfta marknadsföringen av Ledson och e-handeln på diodhuset.se. till nästa nivå. Till din hjälp kommer du att ha sex erfarna och kompetenta medarbetare, du kommer ingå i ledningsgruppen och du rapporterar till VD.

Ledson/Diodhuset är ett framgångsrikt varumärke samt e-handels- och tillväxtföretag som utvecklar och marknadsför innovativ fordonsbelysning till eftermarknaden. Dessutom är Diodhuset/Ledson ett stabilt AAA-företag med spännande produkter och framtid, som fem gånger utsetts till ett Gasellföretag av Dagens Industri och 7 år i rad utsetts till ett av Sveriges Superföretag av Veckans Affärer. Ledson har c:a 950 återförsäljare och distributörer i Sverige, Norden och Europa, samt 30 medarbetare och kontor och lager i Åstorp utanför Helsingborg.

Vill du bli en del av ett framgångsrikt och framtidsorienterat företag med entusiastiska medarbetare? Läs då gärna vidare och välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Projektledare för utveckling av digitala plattformar
• Proaktivt leda och utveckla all marknadsföring.
• Ansvarig för marknadsplaner och kampanjer.
• Proaktivt leda och följa upp e-handel och kundupplevelse.
• Resultatansvar för e-försäljningsbudget B2C.
• Personalansvar för 6 personer.
• Ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Du kommer att ansvara för marknadsföringen av Ledson i Europa och försäljningen på diodhuset.se till B2C
i Sverige. Vi arbetar tillsammans i högt tempo mot högt uppställda mål och du kommer att ha en strategiskt
viktig roll i ledningsgruppen och vårt fortsatta tillväxtarbete.

Vem är du?

Du har sedan tidigare dokumenterad erfarenhet från liknade uppdrag och troligen har du en relevant utbildning i marknadsföring, e-handel och IT.
Du är en kreativ, kommunikativ och inkluderande ledare med god förmåga att inspirera, leda och motivera ditt team och själv bidra i det dagliga arbetet. Samtidigt är det viktigt att du är flexibilitet med att arbeta både ”högt och lågt”, strategiskt och operativt.
Du har en affärsmässig, proaktiv och resultatorienterad personlighet med en lyhörd och empatisk sida. Givetvis brinner du för marknadsföring och e-handel och har du ett intresse för eller erfarenhet av fordonsrelaterad belysning är det meriterande. Du är en erfaren projektledare med förmåga att leda och driva projekt effektivt.
Du kommer att ansvara för marknadsföringen av Ledson i Europa och försäljningen på diodhuset.se till B2C i Sverige. Vi arbetar tillsammans i högt tempo mot högt uppställda mål och du kommer att ha en strategiskt viktig roll i ledningsgruppen och vårt fortsatta tillväxtarbete.
Vidare har du god teknisk kunskap och förståelse om databaser och hemsidor. Kunskap i Adobe Commerce/Magento, Pimcore, Adobe Creative Cloud, Visma Adm och Lime CRM är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail, har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré mahlin@dreamwork.se eller 0703774539.

Ansök nu
Stad
Åstorp
Publicerad
15 april
Sista ansökningsdag
23 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71044