HR

Vi söker en HR-assistent på uppdrag till Zinkgruvan Mining!

Är du student inom HR och är redo för en ny utmaning? Just nu söker vi en driven och strukturerad HR-assistent för uppdrag hos Zinkgruvan Mining! Uppdraget förväntas starta i mars, deltid, för att sedan övergå till heltid under juni, juli och augusti 2023. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som HR-assistent kommer du främst hjälpa till med rekrytering av Zinkgruvans sommarvikarier. Arbetet innebär bland annat urval, boka intervjuer, uppföljning av tillsättningar och inom vilka områden de ska placeras. Du kommer även delta i avtalsskrivning och introduktion samt administration vid avslut. Övriga administrativa uppgifter kopplat till sommarrekryteringarna samt andra HR-uppgifter kan komma att utföras. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga kollegor på HR-avdelningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Löpande personaladministration
• Handläggning av anställningsärenden
• Arbete med regler och rutiner kring anställningar och arbetsmiljöfrågor
• Rekrytering och urval av personal (exempelvis referenstagning)
• Introduktion för nyanställda

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som HR-assistent söker vi dig med:
• Pågående utbildning inom HR, personaladministration eller motsvarande
• Goda kunskaper i MS Office
• Flytande kunskaper i svenska och engelska, vad gäller i såväl tal som skrift

Som person är driven och engagerad samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du arbetar strukturerat och samtidigt som arbetet kräver en del självständigt arbete har du en god samarbetsförmåga.
Tjänsten kräver att du är på plats i Zinkgruvan och den kommer inledningsvis påbörjas med ett par dagar i veckan för att i juni bli en heltidstjänst över sommaren.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Askersund
Publicerad
25 januari
Sista ansökningsdag
8 februari
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
67400