Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till Peab Support i Ängelholm

Nu har vi ytterligare fler tjänster till Peab Support i Ängelholm, då deras intern personal går vidare i koncernen. Arbetsplatsen är öppen, prestigelös och präglas av en god arbetsatmosfär. Det är viktigt för oss att du delar deras kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det Peab gör.
Konsultuppdraget startar omgående och för rätt person finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget och / eller övertag hos kund därefter.

Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, redovisningsassistent, leverantöreskontra, redovisning, ekonomi.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter som Ekonomiassistent är bland annat:
– Löpande redovisning
– Kund/ Leverantöreskontra
– Månads- och bankavstämningar
– Påminnelser
– Utbetalningar
– Nyuppläggning av leverantörer
– Momsfrågor
– Allmän kontorsadministration/inköp/fakturahantering
I ditt arbete ingår också att hjälpa, stötta dina kollegor i olika ekonomifrågor och även dela med dig av din kunskap.

Vem är du?

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning i ekonomi och minst två års erfarenhet av arbetsuppgifterna sedan tidigare. För att trivas i rollen är du flexibel, social, strukturerad och prestigelös. Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap. Du är självklart en van användare av ekonomisystem och sätter dig lätt in i nya. Du talar och skriver flytande svenska och förstår engelska.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om verksamheten

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 63 miljarder kronor. Som börsnoterade vid NASDAQ Stockholm är Peab en väletablerad verksamhet men med ett stort hjärta. I Valhall Park utanför Ängelholm arbetar koncernens nordiska shared service center, Peab Support. Ekonomiavdelningen som består av leverantörreskontra och kundreskontra arbetar dagligen med att supportera organisationen i ekonomiska ärenden.

Ansök nu
Stad
Ängelholm
Publicerad
10 maj
Sista ansökningsdag
18 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68614