Teknisk projektledare

Bostadsprojektledare till Ängelholmshem

Ängelholmshem har flera spännande projekt planerade de närmaste åren. Vi söker därför en erfaren och engagerad projektledare för att leda och driva våra bostadsutvecklingsprojekt. Som en nyckelperson i vårt utvecklingsteam kommer du att ha ansvar för att planera, genomföra och övervaka alla aspekter av våra bostadsprojekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträdesdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i ett professionellt och långsiktigt allmännyttigt bolag? Attraheras du av våra tre värdeord som är öppenhet, omtanke och handlingskraft? Då kan detta vara jobbet som du söker.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en utvecklande, spännande och givande roll. Vi har en arbetskultur som präglas av högt engagemang, kundfokus, delaktighet och omtanke. Vi har ett mångfacetterat fastighetsbestånd som spänner från samhällsnyttiga fastigheter till lägenheter och lokaler, vilket ger dig både utmaningar och utveckling.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta:

• Ansvar för byggprojekt från idé till färdiga lägenheter
• Ansvar för att ta fram systemhandlingar, bygglovshandlingar och förfrågningsunderlag samt att avstämning görs löpande med projektets intressenter
• Ansvar för upprättande av budget, ekonomisk uppföljning, sammanställningar och avvikelsehantering för egna projekt
• Ansvar för planerad nyproduktion, större ombyggnadsprojekt samt underhållsprojekt i enlighet med bolagets projektmodell samt i överenskommen omfattning, i rätt tid, med avsedd kvalitet och till kostnad som ryms inom godkänd budget
• Medverkan vid utvecklingen av byggprocess samt framtagning av rutiner för styrning och uppföljning samt medverka till att forum skapas med övriga avdelningar för ökad samverkan, kommunikation och lärande
• Föra bolagets talan vid besiktningar, ny- och ombyggnad
• Hålla i driftgenomgångar
• Sakgranska leverantörsfakturor och övrig ekonomisk hantering i relation med tjänsten
• Vara med i att upprätta övergripande verksamhetsplaner för avdelningen
• Medverkan framtagande av föreskrifter och hålla projekteringsanvisningar uppdaterade

Som bostadsprojektledare ansvarar du för affärsmässighet och objektivitet i alla dina leverantörskontakter. Du verkar för professionella och långsiktiga externa samarbeten som baseras på LOU och Ängelholmshems värdegrund.

Du rapporterar till projektchefen.

Vem är du?

Vi söker dig som minst har 5 års erfarenhet av byggbranschen och projektledning.

Vi ser positivt på om du har en eftergymnasial utbildning från YH / KY eller universitet / högskola. Du har tidigare erfarenhet av och utbildning inom entreprenadjuridik och Bas-U+P. Har du jobbat som kontrollansvarig (KA-behörighet) och/eller att du har tidigare erfarenhet av LOU är det meriterande.

Troligen arbetar du idag inom fastighetsbolag, byggbolag eller konsultbolag. Har du tidigare erfarenhet från allmännyttiga bolag och kommunal förvaltning ser vi det som värdefullt.

Du har minst normalgoda kunskaper i Officepaket. Vi använder ProjectCompanion som webbaserat projektverktyg.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att bli framgångsrik i tjänsten är du proaktiv, strukturerad, resultatorienterad och målmedveten. Du är tydlig i din framtoning och kommunikativ, såväl muntligt som skriftligt. Du har även ett systematiskt arbetssätt och ett engagemang i dina uppdrag. Flexibilitet, förhandlingsvana och en problemlösande förmåga är också viktiga egenskaper i tjänsten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt. Vi söker dig som både kan jobba självständigt och vara lagspelare samtidigt som du har integritet och ett gott omdöme. Du har god förmåga att bygga långsiktigt goda samarbeten och relationer såväl internt som externt.

B-körkort krävs för tjänsten.

Vid den aktuella rekryteringen använder vi oss av arbetspsykologisk testning för kandidater utvalda till intervju och bakgrundskontroll för slutkandidat.

Om verksamheten

AB Ängelholmshem är ett modernt och framgångsrikt bostadsföretag med tydligt fokus mot ett långsiktigt hållbart samhälle. Bolaget erbjuder ett bra boende för alla och uppför nya bostäder för att medverka till en positiv utveckling för Ängelholms kommun. AB Ängelholmshem har i uppgift att äga och förvalta bostadsfastigheter i Ängelholm. Bolagets förvaltning ska bidra till trygga och attraktiva levnadsmiljöer åt sina 3400 hyresgäster. Vi är idag ca 45 engagerade medarbetare.

Läs mer på https://www.angelholmshem.se/

Ansök nu
Stad
Ängelholm
Publicerad
3 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71386