Säljare, kundansvarig

VoltAir rekryterar teknisk säljare till distrikt Stockholm!

Är du en framåtlutad säljare med stort tekniskt intresse? Se hit!
VoltAir erbjuder nu en spännande tjänst som teknisk säljare med stora möjligheter att utvecklas!

VoltAir System AB utvecklar, producerar, marknadsför och säljer flexibla luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden.

I denna rekrytering har VoltAir valt att samarbeta med Poolia.

Om tjänsten

I din viktiga roll som teknisk säljare kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att utveckla och fördjupa redan befintliga affärsrelationer samt vara delaktig i att identifiera och vidareutveckla nya! Utifrån framtagen målplan kommer du att vara i kontakt med kunder via telefon och personliga besök där du är VoltAirs trygga ansikte utåt.

Vidare kommer du att som teknisk säljare ansvara för att ta fram budget samt sälj- och aktivitetsplaner för din egen kundportfölj. Tillsammans med vår avdelning för teknisk support tar ni gemensamt fram rätt tekniska lösningar för det specifika kundbehovet och du driver försäljningsarbetet från offert med kommersiella villkor fram till avslutad affär. Du kommer kontinuerligt att rapportera till försäljningschefen. I rollen som teknisk säljare inkluderar det omkring 1-3 resdagar per vecka till kunder i ditt distrikt.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har någon form av teknisk utbildning samt erfarenhet av försäljning av produkter med ett tekniskt innehåll, gärna från bygg- eller ventilationsbranschen.
Du har också erfarenhet av att arbeta i CRM-system och ser det som en självklarhet att kontinuerligt driva och utvärdera ditt säljarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper:
– Att du är kommunikativ och förtroendeingivande
– Du är en lagspelare med stort eget driv

Vidare talar och skriver du obehindrat, både svenska och engelska.

Om verksamheten

VoltAir System som ägs av Volution Group utvecklar, producerar, marknadsför och säljer luftbehandlingsaggregat till den nordiska fastighetsmarknaden. Med livscykelkostnad (LCC) som främsta ledord anpassas enskilda produkter och paketlösningar till varje specifikt projekt. Den för marknaden unika produktportföljen möjliggör positiv påverkan för totalekonomin på flera sätt. VoltAir System’s koncept att fabriksmontera, leverera i moduler och platsmontera allt från mindre enhetsaggregat till stora centrala aggregat, möjliggör maximalt utnyttjande av ytor i byggnader. Att kunna utnyttja befintliga utrymmen i ROT-projekt eller minska byggnadsvolym ger stora vinster i en LCC-kalkyl.

Huvudkontoret är beläget i Växjö där centrala funktioner som ekonomi, HR, marknad och IT är lokaliserade. Försäljningskontor finns i Stockholm, Göteborg och Avesta. Vi är också representerade i Sverige av VT Gävle Dala och i Norge av VVS og Sprinkler. VoltAir System har två produktionsenheter, en i Torsby och en i Nyland.
I produktionsenheterna finns produktutveckling, produktion och teknisk support.

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Publicerad
13 mars
Sista ansökningsdag
12 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
68001