Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare till en av Sveriges bästa arbetsgivare, Praktikertjänst

Om tjänsten

Har du god förståelse för företagsekonomi och ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling? Är du en person med entreprenörsanda som är duktig på kommunikation, att bygga goda relationer och att skapa förtroenden?

Praktikertjänst som har utsetts till en av Sveriges bästa företag att jobba för av Great Place to Work erbjuder nu dig möjlighet till en ny och spännande utmaning som verksamhetsutvecklare. Bolaget befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en affärsmässig och coachande verksamhetsutvecklare till sitt toppmoderna huvudkontor i centrala Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande, vissa tjänsteresor ingår, välkommen med din ansökan redan idag!
I tjänsten arbetar du mot ett flertal verksamheter inom privat hälso- & sjukvård som bedrivs på mottagningar runt om i landet. Du stöttar bolagets verksamhetschefer med ekonomi- och verksamhetsrelaterade frågor och du medverkar till att utveckla förstklassiga vårdverksamheter och rapporterar till regionansvarig.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Agera som ett coachande stöd till verksamhetschefen och ledningsgrupperna avseende verksamhetsutveckling, effektiviseringar, nyinvesteringar och verksamhetsförändringar
– Stötta verksamhetschefen i uppföljning och analys av verksamhetens resultat
– Medverka vid överlåtelser/övertaganden av verksamheter och arbeta med värdering av dessa samt att vara delaktig i olika projekt

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk examen gärna med inriktning företagsekonomi/finansiering eller organisation/ledarskap. Vidare har du minst några års relevant praktisk erfarenhet såsom tex verksamhetsutvecklare, managementkonsult inom hälso- och sjukvård eller som företagsrådgivare inom finans. Alternativt kan du själv ha en bakgrund inom hälso- och sjukvård där du arbetat kliniskt och då i en roll där du haft inblick i ekonomi- och budget. Meritererande är om du har erfarenhet av att ha arbetat gentemot entreprenörer alternativt drivet eget företag, gärna i en roll där du stöttat i finansiella och/eller organisatoriska frågor.

För att lyckas i tjänsten som verksamhetsutvecklare är det viktigt att du bidrar med ett affärsmässigt perspektiv och att du har god förmåga att bygga relationer och vinna förtroende. Rollen är rådgivande och därför är det viktigt att vara lyhörd inför behoven inom respektive verksamhet samt vara pedagogisk och tydlig. Avgörande är också förmågan att självständigt initiera, driva och rådge i beslut.

Om verksamheten

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med att hela företaget ägs av dem som arbetar inom vården, det finns inga externa ägare. 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet.

Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.

För att veta mer se http://www.ptj.se

Ansök nu
Publicerad
25 november
Sista ansökningsdag
4 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66642

Emilia Sehlin