Logistiker

Transportkoordinator till välkänd fordonskund i Göteborg!

Söker du efter en ny utmaning inom logistik och vill arbeta med ett fantastisk gäng där teamwork är nyckeln till framgång? Har du en utbildning inom logistik och vill nu ta chansen att få applicera dina kunskaper inom transport? Då har vi rollen för dig! Just nu söker vi Transportkoordinatorer till vår välkända kund inom fordonsindustrin. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig 6 månader fram med mycket god chans till förlängning. Sök redan idag då intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Du kommer att jobba med en drivet team där alla hjälps åt med att följa upp transporter, rapportera avvikelser och andra tillkommande uppgifter. Ni har som mål att se till att fabrikerna får sitt gods och ni kommer monitorera och agera på kundens transportflöden med utgångspunkt i Lean produktion. Du kommer vara spindeln i nätet mellan kundens fabriker och transportörer. Du arbetar kontorstider med placering i Arendal.

Vem är du?

Vi söker dig som är hungrig på att lära dig nytt och utvecklas inom logistik och transport. Du är en person gillar att många projekt igång samtidigt och älskar känslan av att arbeta i ett team. Du har förmågan att prioritera över vad som behövs göras även i stressiga stunder. Du är en social person och har förmågan att ta initiativ. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datorkunskap främst i MS Office.

Har du arbetslivserfarenhet och/eller utbildning inom logistik ser vi detta självklart som ett plus.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
19 maj
Sista ansökningsdag
26 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64574