Systemadministratör

Systemadministratör / BI / Excel-proffs

Teleperformance är ett internationellt företag som hjälper sina kunder med kundtjänst och teknisk support. Till sitt nordiska huvudkontor i Solna söker de nu efter en nyutexad systemadministratör med intresse för business intelligence och utmärkta kunskaper i Excel. Det här är ett 6 månader långt konsultuppdrag via Poolia IT med goda chanser till överrekrytering direkt till Teleperformance. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Nu finns en ledig tjänst som junior systemadministratör i finance-gruppen hos Teleperformance nordiska huvudkontor i Solna. Du kommer jobba tillsammans med controllers och en mer senior systemadministratör. Som systemadministratörer är ert ansvar att underhålla BI-systemen Qlik Sense och TM1. Du kommer inledningsvis bli konsult via Poolia IT och efter 6 månaders konsultuppdrag finns möjlighet till anställning direkt hos Teleperformance.

Du och den seniora systemadministratören kommer arbeta med frågor kring business intelligence och drift och förvaltning av QlikSense och TM1. Både Qlik Sense och TM1 är Excel-baserade BI-system. QlikSense är en senare version av QlikView. Du kommer jobba på det nordiska huvudkontoret, vilket innebär att du inte bara jobbar mot Sverige utan även mot Finland, Norge och Danmark. Du kommer även ha viss kontakt med Tyskland och Frankrike.

Vem är du?

Vi tror att du just har tagit examen eller har jobbat i något år innan du nu tar dig an nästa utmaning. Du har studerat IT, business intelligence eller liknande relevant område på eftergymnasial nivå. Du talar svenska och engelska obehindrat.

Från studier eller arbete har du skaffat dig goda kunskaper inom
– IT
– System (gärna BI)
– Excel
Det är meriterande om du har kunskaper i SQL-server.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av TM1, Qlik Sense (eller dess föregångare QlikView).

Som person är du driven och öppen för förändringar och nya utmaningar. Du är administrativt lagd och har goda kommunikativa förmågor.

Om verksamheten

Efter avslutat konsultuppdrag har du goda möjligheter att utvecklas hos Teleperformance. De är ett internationellt företag med många utvecklingsmöjligheter och utmaningar internt. Många trivs och stannar på Teleperformance i många år. Stämningen är god och i Solna har teamet behållit den lilla, tighta stämningen trots att företaget är stort.

Ansök nu
Publicerad
12 mars
Sista ansökningsdag
23 mars
Referensnummer
52992

Anna Wärdell

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.