Revisor

Revisor till ET Revision i Nacka strand

Attraheras du av en arbetsgivare som:

– Ger dig förtroende och ansvar att arbeta med helheten i dina uppdrag och som ger dig kontinuerlig vidareutveckling.

– Har en platt organisation med familjär atmosfär som satsar på befrämjande aktiviteter för personalen.

– Är trygg och human samt upplever att det är viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Varmt välkommen att söka dig till ET Revision. Företaget etablerades 2005 och är en mindre revisionsbyrå med familjär atmosfär där kunderna fortsätter strömma till i god takt. ET erbjuder dig en arbetsmiljö präglad av öppenhet, kommunikation och förtroende. Kontoret vid Nacka strand har vacker sjöutsikt.

För rätt person finns möjligheter att på sikt bli partner/delägare.

Om tjänsten

Som revisor erbjuds du möjlighet att få arbeta med helheten inom revision från ax till limpa. Du kommer både få arbeta självständigt med egna mindre och medelstora kunder samt ingå i revisionsteam. I tjänsten arbetar du nära bolagets partner och övriga medarbetare på en arbetsplats med god kommunikation som möjliggör kompetensutveckling för alla parter.

I rollen ingår helheten inom revision och rådgivning inom redovisning, beskattning, bolagsstyrning, intern kontroll och management. Du kan även komma att bli involverad i frågor och rådgivning kring företagsaffärer hos våra kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som har kandidatexamen från universitet eller högskola gärna med inriktning redovisning. Troligen har du minst 3-5 års erfarenhet inom revision och vi ser gärna att du har arbetat mot mindre/medelstora ägarledda bolag. Du har tidigare vana av att arbeta enligt K2/K3.

Rätt kandidat för tjänsten har ett genuint intresse för revision, är kvalitetsmedveten, affärsmässigt ifrågasättande, lojal och tar stort eget ansvar. Vidare har fallenhet för rådgivning och är duktig på att skapa förtroende samt har god samarbetsförmåga och bygger goda relationer med såväl kollegor som kunder.

Om verksamheten

ET Revision startades 2005 och är medlemmar Sverev. ETs kärnverksamhet är revision och rådgivning gällande redovisning, beskattning, bolagsstyrning, intern kontroll och management. Kunderna består främst av ägarledda företag där ambitionen är att bygga långsiktiga värdeskapande relationer våra och att ET Revision ses som ett naturligt bollplank i företagandet.

ET Revision är human arbetsgivare med en kultur präglat av ett varmt och öppet klimat med god kommunikation. ET satsar mycket på kompetensutveckling och har upp till två veckors kostnadsfri vidareutbildning, intern och externt, per år.

För att veta mer om företaget se http://www.etrevision.se

Ansök nu
Publicerad
26 juni
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
71286