Redovisningskonsult

Redovisningsexpert till PrimeQ

Har du en känsla av att någonstans där ute i platsannonsdjungeln måste det finnas ett utvecklande jobb på ett nyskapande, kreativt företag där man gillar att jobba prestigelöst och ha kul ihop? Undrar du hur du ska hitta det? I så fall kan du sluta leta!

PrimeQ har ett unikt koncept. Vi har handplockat medarbetare med kompetenser inom en rad olika affärsområden och samlat dem under ett och samma tak. Därför kan vi erbjuda våra kunder smarta, skräddarsydda paketlösningar där du får vara med och packa paketen.

Vi vill bygga vidare på vårt koncept. Vill du hänga på? Förutom en kreativ arbetsplats kan vi erbjuda dig en härlig arbetsmiljö på bästa läge – vårt nyrenoverade kontor finns i Gamla Saluhallen på Fiskaretorget i Västervik. I det här anrika huset precis vid vattnet är vi för närvarande drygt 30 medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som redovisningsexpert arbetar du som seniorkonsult inom transaktionsintensiva bolag, där köp och sälj är vanligt förekommande.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att:
• Projektleda och kommunicera löpande med kund och team, dvs att vara spindeln i nätet.
• Hantera komplexa redovisningstransaktioner som uppkommer vid köp och försäljning av bolag.
• Utföra avstämningar
• Upprätta och kvalitetssäkra bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer
• Rapportering och analyser per månad, kvartal och år
• Årsbokslut och årsredovisningar
• Skatteberäkningar
• Inkomstdeklarationer
Tjänsten är heltid och placerad i Västervik och du anställs direkt av PrimeQ. Start sker enligt överenskommelse, dock gärna efter sommaren.

Vem är du?

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av brett redovisningsarbete. I rollen förväntas du att arbeta självständigt med avstämningar, rapporteringar, årsbokslut, årsredovisningar, skatteberäkningar samt inkomstdeklarationer. Meriterande är erfarenhet av fastighetsredovisning och koncernredovisning. Utöver detta vill vi att du har förståelse för företagstransaktioner och förmåga att projektleda ett redovisningsteam på cirka 5-7 personer vilket även ger en fantastisk möjlighet till personlig utveckling.

Rollen passar dig som är trygg i din kunskap och därför kan arbeta självständigt. Du är engagerad och positiv samt kommunicerar väl för att uppnå bästa möjliga upplevelse till kunden. Som redovisningsexpert hos PrimeQ blir du en viktig partner till kunden och du kommer bidra med rådgivning och expertis kring de frågeställningar som kan tänkas uppstå. Förutom Excel ser vi gärna att du har god erfarenhet av något eller flera större ekonomisystem.

Om verksamheten

PrimeQ är mer än en redovisningsbyrå. Med våra fyra affärsområden – IT, Telefoni, Affärssystem samt Ekonomi & Lön – har vi en unik möjlighet att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar. Vi tror på ett öppet och nära samarbete där vi anpassar oss efter kundens behov och finns i dag i Stockholm, Västervik och Motala. Läs mer om oss och vad vi erbjuder våra kunder på http://www.primeq.se

Urval till intervjuer sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast.

Genom att ansöka till denna tjänst lämnar du samtycke till att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekryteringsändamål och i enlighet med Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 (”GDPR”). Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för PrimeQ’s HR-avdelning, rekryteringskonsult och andra relevanta personer inom organisationen.

Ansök nu
Stad
Västervik
Publicerad
10 augusti
Sista ansökningsdag
31 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64629