Testare

QA engineer för ett ledande media intelligence bolag

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I din Quality Assurance-roll är du ansvarig för testmetoder och processer som säkerställer att Cision’s SaaS produkter håller högsta kvalitets-, prestanda- och säkerhetsnivå. Rollen är nyetablerad i den Nordiska organisationen vilket skapar spännande och utvecklande möjligheter att utarbeta och vidareutveckla Cisions QA-arbete tillsammans med befintliga QA-ingenjörer inom koncernen och det närmaste Scrum-teamet.
Utöver QA-arbetet så präglas ditt dagliga arbete av samarbete och kontinuerlig utveckling av testmetoder och processer. Du kommer vara den koordinerande QA-ingenjören i ett utvecklingsteam bestående av 7 personer, varav 2 testare som arbetar från Argentina. Vidare innebär rollen också att du sammanställer statistik/testöversikt och skriver automatiserade testcase, samt utför manuella tester. Du arbetar agilt enligt scrum och rapporterar till utvecklingschefen.

Vem är du?

• Högskoleutbildning/motsvarande utbildning
• Minst 3+ års erfarenhet inom relevant område
• Kunskap inom Selenium WebDriver, SpecFlow
• Erfarenhet av automatiserade tester
• Arbetat inom C#
• Engelska och Svenska flytande i tal och skrift

Meriterande

• Agila utvecklingsmetoder
• Erfarenhet av system för versionskontroll till till exempel Github
• Arbetat inom Java
• Cucumber

Om verksamheten

Cision är en global ledande aktör inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) och levererar ett komplett arbetsflöde för professionella IR och PR-kommunikatörer. Genom att erbjuda branschens mest omfattande PR- och sociala medieplattform tillsammans med kraftfulla analysmöjligheter ger Cision kommunikatörer och PR-experter möjligheten att förbättra sin synlighet och marknadsföring online samt skapa datadrivna beslutsprocesser.

Cision har över 4,000 anställda med kontor i 15 länder i Amerika, EMEA och APAC. Vi är cirka 75 medarbetare på Cision Sverige och i maj 2020 flyttar vi in i våra nya fantastiska lokaler på Odenplan. Idag sitter vi på Östermalm vid Karlaplan. Läs mer om oss på http://www.cision.se/.

Om verksamheten

Vårt erbjudande till dig…
Cision erbjuder en flexibel och trivsam arbetsmiljö i fina lokaler centralt. Vi har en härlig gemenskap inom företaget och för en öppen dialog med varandra. Vidare erbjuder vi våra medarbetare marknadsmässiga villkor i en utvecklande miljö. Friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, bonusdagar, kortare arbetsveckor, terminalglasögon osv…. kom och träffa oss för att höra mer

Ansök nu
Stad
Stockholm
Publicerad
31 januari
Sista ansökningsdag
28 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55961

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.