Marknadsassistent

Marknadskoordinator sökes för kommande uppdrag i Malmö!

Vi söker ständigt kreativa marknadskoordinatorer för uppdrag. Konsultuppdragen inom marknadsföring varierar och styrs av vad våra kunder behöver. Genom att söka denna tjänst öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Om tjänsten

Konsultuppdragen är med varierande arbetsuppgifter, beroende på vad kunden efterfrågar.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
– stöd till organisationen i kommunikationen med potentiella kunder
– stöd till organisationen vid inköp av marknadsmaterial, utskick till potentiella och befintliga kunder, internt material såsom mailsignaturer, banners osv.
– Sociala medier såsom LinkedIn, Instagram och Facebook
– Hantera och stötta organisationen vid interna och externa events
– Skapande av marknadsmaterial

Notera att detta är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande konsultuppdrag vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Vem är du?

Vi söker dig som…
…har utbildning från universitet/högskola eller från YH/KY inom marknadsföring. Vi tror att du har minst 2-3 års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och kan axla rollen som marknadskoordinator relativt självgående snabbt. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i Adobe Creative Suites (InDesign, Illustrator och Photoshop) och Officepaketet.
Det krävs att en utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på både svenska och engelska.
Som person behöver du vara självgående, noggrann, kreativ, nytänkande och resultatorienterad. Du förväntas självständigt planera och strukturera ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera samt skapa och upprätthålla kontakter.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
1 april
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
63878