Ekonomichef

Intresseanmälan för interims/underkonsultuppdrag inom ekonomi!

Om tjänsten

Vi söker kontinuerligt efter kandidater som är intresserade av interims- och underkonsultuppdrag inom ekonomi. Våra kunder är verksamma inom både den privata- och offentliga sektorn och inom en rad olika branscher. Genom att skicka in din ansökan nedan öppnar du dina dörrar för varierande en rad varierande utmaningar. När ett uppdrag dyker upp som matchar din profil ringer vi dig direkt!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Uppdragen förekommer runt om i hela Skåne, men oftast i Malmöregionen. Arbetsuppgifterna och rollerna varierar från uppdrag till uppdrag men den gemensamma nämnaren är att du behövs, med din erfarenhet och kompetens för att under en period stötta upp verksamheten på ett eller annat sätt.

Några roller som är ofta förekommande:
– CFO
– Ekonomichef/Ekonomiansvarig
– Redovisningschef
– Financial Controller
– Verksamhets Controller

Observera att detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande uppdrag.

Vem är du?

Du har en gedigen bakgrund och erfarenheter inom ekonomi. Goda kunskaper i olika affärssystem är alltid ett måste.
För att passa i de flesta roller inom ekonomi ser vi att du är analytisk, målinriktad, självständig och har lätt för att samarbeta med andra.
Då våra kunder efterfrågar varierande erfarenhet och specialisering, lägger vi därför stor vikt vid att du är tydlig i ditt CV kring dina tidigare erfarenheter och dina ambitioner framåt.
Många av de företag vi arbetar med ingår i större internationella koncerner och det är till stor fördel om du talar och skriver både engelska och svenska likvärdigt.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Malmö
Publicerad
6 april
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
59303

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.