Arkivarie

Dokumentationstekniker till Affärsverken Karlskrona AB

Affärsverken har ett tydligt uppdrag, att skapa förutsättningar för ett hållbart och tryggt Karlskrona. Genom cirkulära tjänster, förnybar energi och smarta nät tar företaget hand om resurser för framtida generationer. I över 100 år har Affärsverken varit drivande i att utveckla Karlskronas infrastruktur. De står aldrig still i deras strävan att skapa innovativa lösningar för enklare dagar. Vill du ta del av ett innovativt företag med en altruistisk vision? Ansök redan idag!

Om tjänsten

Affärsverken Karlskrona AB har behov av en dokumentationstekniker inom affärsområdet kommunikation. Du kommer att vara med och leda den dagliga verksamheten i frågor kring teknisk information inom Elnät och Stadsnät. Såsom kvalitetshöjning av ritningar och förvaltning av dokumentationssystemet DP. Rollen ska utveckla och förbättra kvaliteten på dokumentationen från de olika projektfaserna.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

System och dokumentation:

• Du ansvarar för att dokumentation uppfyller framtagen dokumentationsmall

• Framtagare av dokumentationsmanual för elnätet och stadsnätet i samarbete med anläggningsansvarig.

• Kvalitetssäkrar ändring i dokumentationen.

• Ansvarar för att affärsområdets behov av ledningsrätter och lantmäterifrågor besvaras samt är delaktig i arbetet med stadsplaner.

• Bevaka utvecklingen och genomför förbättringar av dokumentationssystemet olika moduler i samarbete med verksamheten (underhåll, analys, driftordrar och avbrott, projekthantering och arbetsordrar, för- och färdiganmälan, dokumentation av aktiv stadsnätsutrustning).

Rapportering och beställning:

• Medverkar vid beställning i arbetet med projekteringar och utförande av projekt, såväl till vår egen infraavdelning som externa entreprenörer.

• Agera teknisk kontakt mot konsulter och installatörer gällande utredningar och anslutningar inom affärsområdet.

• Ta fram underlag för besiktningar och ronderingar och kontrollera att resultaten dokumenteras.

• Ta fram myndighetsuppgifter och säkerställa god kvalitet.

Vem är du?

För att lyckas med vår vision om ett hållbart och miljövänligt Karlskrona krävs samarbete och engagemang. Vi söker därför dig som är samarbetsinriktad och tycker om ordning och reda. Då tjänsten är administrativ behöver du vara strukturerad och effektiv samtidigt som du arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Vårt främsta fokus är kvalitet och bra service, därför behöver du vara ansvarsfull, slutföra det du påbörjat och se till att arbetet blir utfört på rätt sätt. Vi tror också att du är utvecklingsorienterad och det är naturligt för dig att arbeta systematiskt och komma med förbättringsförslag. Har du dessutom förmåga till helikopterperspektiv och en vilja att samverka i övergripande frågor är det ett stort plus.

Om verksamheten

Affärsverken är ett kommunägt bolag med en bred verksamhet som har två gemensamma nämnare – hållbarhet och bra service. Inom affärsverken finns affärsområdena energi, cirkulär, kommunikation och skärgårdstrafik. Värme och kyla ingår i affärsområde Energi. Affärsverken levererar grön, enkel och ekonomisk fjärrvärme, producerat lokalt och fossilfritt. En smart helhetsaffär för både privatpersoner och företag.

Ansök nu
Stad
Karlskrona
Publicerad
4 januari
Sista ansökningsdag
31 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
66123