CAD-ritare

Assemblin Ventilation i Göteborg söker Projektör/Kalkylator

Vill du vara en del av ett företag som värdesätter gemenskap, flexibilitet och personlig utveckling? Drivs du av att få vara en viktig nyckelspelare i stora och små projekt samt få möjlighet att jobba i ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar? Då är det kanske dig vi söker!

Om tjänsten

Vi söker nu en projektör/kalkylator till Assemblin Ventilation i Göteborg. Här kommer du få vara en del av hela projektet och ha en viktig roll enda till projektets slut. Du kommer ett ha ett nära samarbete med projektledaren under hela processen.

Vill du ha en arbetsgivare där du kommer få alla förutsättningar för att lyckas i din roll och få mycket ansvar så är detta en tjänst för dig.

När du jobbar på Assemblin Ventilation arbetar du både i stora och små projekt tillsammans med erfarna projektledare, montörer, konstruktörer och tekniker.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som projektör/kalkylator på Assemblin Ventilation arbetar du med varierande uppgifter med ansvar för konstruktion i CAD och beräkning för optimal systemlösning. Du kommer att medverka i projektens olika faser från förfrågningsunderlag till bygghandlingsskede och relationshandlingar samt start och slutmöten.

• Upprätta installationsritningar och underlag för tekniska beskrivningar utifrån kundkrav samt lagar och regler
• Ta fram underlag för analys och optimering av produktionskostnader och tidsåtgång tillsammans med projektansvarig
• Aktivt påverka lönsamheten genom kostnadseffektiv och miljöinriktad projektering

Vem är du?

Assemblin Ventilation värdesätter personliga egenskaper högt och visst kan det ibland vara lite svårt att placera sig själv i ett ”fack”. Men känner du dig träffad på nedan punkter då är vi på god väg…

• Du är en kreativ lagspelare med erfarenhet
• Strukturerad och drivs av att jobba mot mål och hålla tidsramar
• Du är engagerad, ansvarfull och självgående
• Du ser lösningar på problem och blir stolt när du ser resultat
• Du kanske redan idag har en tjänst som VVS-konsult och vill ta nästa steg

Vi ser även att du har med dig följande erfarenhet

• Erfarenhet av projektering/konstruktion
• Erfarenheter från VVS-branschen alternativt energi.
• Ingenjör med inriktning installation/ bygg
• Goda kunskaper från AutoCad/Revit

Om verksamheten

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.
Assemblin erbjuder dig möjligheten att jobba i ett etablerat och välkänt varumärke med satsning på ledarskap, personlig utveckling och utbildning. Kulturen präglas av utveckling, innovation och engagemang.

I denna rekrytering samarbetar Assemblin med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Assemblin.

Urval och rekryteringsprocessen kommer starta upp direkt efter semesterperioden, V.32. Därefter arbetar vi med löpande urval, så vänta inte med din ansökan. Tillträde är planerat så snart som möjligt.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
28 juni
Sista ansökningsdag
14 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64606

Elizabeth Darevik