Administratör

Administratörer för kommande uppdrag

Har du relevant arbetslivserfarenhet av administration inom kontor, order, logistik eller transport? Har du kanske utbildning på akademisk eller yrkesnivå inom någon av dessa områden och är intresserad av att arbeta som uthyrd konsult för ett av Sveriges mest erfarna bemannings- och rekryteringsföretag? Vi önskar då komma i kontakt med dig för att få möjligheten att matcha ihop din kompetens till kommande uppdrag i Eskilstuna. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

Observera att annonsen inte är kopplad till ett specifikt uppdrag utan är en intresseanmälan som möjliggör för oss att komma i kontakt med dig för att kunna matcha rätt kompetens till våra kommande uppdrag. Vi kommer därför att ta kontakt med dig om vi ser att din kompetens är aktuell för någon av våra uppdrag.

Om tjänsten

Vi ser ett ökat behov och efterfrågan av denna kompetens då vi löpande får in uppdrag där företag söker erfarna kandidater till administrativa tjänster. I din ansökan vill vi därför veta vilken utbildning du har, din arbetslivserfarenhet och vilka eller vilket område du kan tänka dig att jobba inom.

Annonsen är utan koppling till ett specifikt uppdrag men möjliggör chansen för dig med erfarenhet inom kontor, order, logistik, transport eller liknande områden att få en personlig kontakt hos oss på Poolia där vi matchar rätt profil med rätt uppdrag.
Detta ger dig möjligheten att arbeta på attraktiva och populära arbetsplatser med välkända varumärken där du får möjligheten att utveckla både din kompetens och dig som person. Genom att göra en intresseansökan öppnar du dörren för spännande uppdrag och nya kontaktnät. Våra kunder finns inom olika branscher men många verkar inom industrin. Uppdragens omfattning är ofta på heltid med det förekommer även deltidsuppdrag. De profiler vi söker är:
• Administratör
• Logistik- och transportadministratör
• Ordermottagare / orderhanterare
• Customer Support
• Liknande tjänster inom administration

Vem är du?

Vi önskar komma i kontakt med dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom administration och support inom områdena kontor, order, logistik, transport eller liknande. Du har även gärna en avslutad yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område. Om du inte har utbildning har du i stället flera års arbetslivserfarenhet. Viktigt är att du vill utvecklas och således bygga vidare din kompetens.
Vidare ser vi att du har:
• Mycket goda kunskaper i det svenska språket samt hanterar engelska väl i både tal och skrift
• God erfarenhet av MS Office och SAP är meriterande
Som person är du ambitiös, driven och har en stor vilja att utvecklas. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, lösningsorienterad och värdesätter ordning och reda. Med din kommunikativa sida kommunicerar du lätt med dina kollegor och har ett nära samarbete med ditt team. Dessutom har du givetvis ett intresse i att jobba som uthyrd konsult via oss på Poolia!

Om verksamheten

Konsult hos Poolia
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Eskilstuna
Publicerad
9 januari
Sista ansökningsdag
10 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66373