Administratör till vår kund i Uppsala

  • Poolia Kontor,
  • Administratör ,
  • Uppsala

Inlagd för 4 dagar sedan Referensnummer 46492 Ansök senast 2017-05-12

För vår kunds räkning i Uppsala söker vi nu en positiv, strukturerad, flexibel och serviceinriktad person som vill arbeta som administratör med särskilt fokus på utlandsverksamhet. Uppdraget innebär framför allt att vara ett administrativt stöd till utlandsplacerad personal i frågor som rör systemet AGDA, tidrapportering och reseräkningar. Konsultuppdraget är på deltid, beräknas starta omgående och pågå under sex månader.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan det att ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår arbete med dokumenthantering, diarieföring, arkivering och utbildnings- / konferensadministration. Det kan också innebära att tillsammans med avdelningssekreteraren bistå med kalender- och resebokningar, kontering av fakturor och löneunderlag samt att bistå med teknisk support vid exempelvis videokonferenser. Arbete präglas av många kontakter, både internt och externt.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från kvalificerat administrativt arbete. Du har mycket god förmåga att planera och strukturera ditt eget arbete samt uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska. Vidare ser vi att du har goda datakunskaper och behärskar Officepaketet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Emma Gustafsson

Karin Berglund

Poolia Kontor

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-05-12

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se