Administratör på 50% sökes till Helsingborg

  • Poolia,
  • Administratör,
  • Helsingborg

Inlagd för 13 dagar sedan Referensnummer 47704 Ansök senast 2017-09-30

Just nu söker vi en administratör på 50 % till ett välmående företag i Helsingborg. Du kommer att hantera leverantörsfakturor och kundfakturor. Viktigt att du är en person med koll på läget! Start är i början av oktober och uppdraget är 6 månader till att börja med, stora chanser till förlängning finns. Sök redan idag, urval sker löpande.

Arbetsuppgifter

Det kommer vara ditt ansvar att sköta företagets fakturor. Det ingår att hantera både leverantörsfakturor och kundfakturor. Det är viktigt att du inte är rädd för att ta i och göra andra saker om så behövs. Hur arbetstiderna ser ut kommer vi överens om.

Utbildning / Erfarenhet

Det är av stor vikt att du har datorvana. Vi ser också att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Viktigt är att du kan arbeta disciplinerat. Som person trivs du med att arbeta i ett socialt gäng och är inte rädd att säga ifrån om det behövs.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Poolia

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-09-30

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se