1st line agent som kan Office 365 till Onsite uppdrag

  • Poolia IT,
  • Onsite-tekniker,
  • Malmö

Inlagd för 13 dagar sedan Referensnummer 47185 Ansök senast 2017-09-30

OFFICE 365 OFFICE 365 OFFICE 365 OFFICE 365 OFFICE 365
Har du tidigare arbetat som 1st line agent och är grym på Office 365? Sök nu, idag eller ikväll för vi behöver att du startade igår! Uppdraget är långt och på ett superspännande företag. Hörde jag att du tidigare har implementerat eller migrerat till Office 365? SÖK! Har du inte gjort det, men mycket annat inom IT? SÖK!

Arbetsuppgifter

Som Onsite-tekniker kommer du att arbeta med slutanvändarsupport ute på företaget. Du kommer hjälpa användarna med olika IT-relaterade problem och uppdrag, både genom telefon, mail och direkt hos användaren. Supportarbetet kan även innefatta allt ifrån att installera nya datorer, upplåsning av konton, koppla skrivare, uppgradera programvaror till att felsöka befintliga datorers hård- och mjukvara. Du kommer att arbeta mycket med Office 365 och det är därför vi är så tjatiga med det!

Ingen dag är den andra lik och som Onsite-tekniker ställs stora krav på en servicemedvetenhet.

Utbildning / Erfarenhet

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet av arbete med slutanvändarsupport, och med god kännedom inom Windows OS. Du har tidigare erfarenhet inom Active Directory och kan arbeta självständigt. Självfallet är det väldigt viktigt att du har ett brinnande intresse för IT och service! För att vara framgångsrik i rollen bör du ha god kommunikativ förmåga. Följande områden behöver du ha kunskap inom:

- Windows OS
- Felsökning av klienter och standardapplikationer
- Exchange
- Active Directory-administration
- Ärendehantering
- Grundläggande nätverkskompentens (TCP/IP, Routrar/Switchar, DNS, DHCP)
- PC och kringutrsutning, exempelvis skrivare

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet inom O365, Sharepoint, MS Azure och/eller databashantering (SQL).

Det är ett krav att du är flytande i både Svenska och Engelska samt har B-körkort.

Behöver vi skriva Office 365 igen? Nja, jag tror du har förstått hur meriterande det är!

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Kontaktpersoner

Poolia IT

IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2017-09-30

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se