,

PION Group rekryterar Gabriella Edberg som ny VD för QRIOS

PION Groups bolag för IT-baserad utveckling av Human Resources (HR), QRIOS, förstärks av Gabriella Edberg som kliver in som ny VD under våren 2024. QRIOS arbetar bland annat med uppdrag för organisationer inom Engineering, Technology, IT och Life Science. 

Gabriella Edberg har lång erfarenhet från techbolag och konsultbranschen bland annat från bolaget ALTEN Sverige. Gabriella har arbetat inom flertal teknikområden, bland annat mjukvara, energisystem och Life Science. Hon kommer närmast från en roll som Head of Sales för techbolaget Hiven Energy, som utvecklar mjukvara och erbjuder tradingtjänster inom energioptimering. Gabriella Edberg kommer att ingå i PION Groups koncernledning:

”Mitt nya uppdrag känns enormt motiverande och jag ser mycket fram emot att bidra till QRIOS fortsatta framgång. Jag är väldigt förväntansfull över att träffa mina nya kollegor och kunder för att tillsammans säkerställa att QRIOS är bolaget man vänder sig till när man vill ha smarta och effektiva lösningar. För mig som person och ledare är det viktigt att skapa förutsättningar för människor att växa och maximera sin förmåga och drivkraft för att skapa framtidens affär.”

Nils Carlsson är koncernchef för PION Group AB: 

”Jag ser fram emot och att välkomna Gabriella till PION Groups koncernledning och som VD för QRIOS. Gabriella kommer med sin bakgrund inom flera av QRIOS nyckelsegment och sin gedigna kompetens att fortsätta leda vår förändringsresa som ett konsult- och HR-Techföretag”.

Denna information är sådan som PION Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2024-01-08 18:00 CET.