Poolia Ekonomi blir Poolia Finance

Idag byter Poolia Ekonomi namn till Poolia Finance. Namnbytet är ett led i Poolias satsning på ökad specialisering och ett avstamp mot att ännu bättre kunna möta marknadens ökade behov av specialist- och chefskompetens inom ekonomi och finans.

Likt våra kunder är Poolia Finance specialister inom ekonomi och finans. Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har antingen egen branscherfarenhet och/eller lång erfarenhet från konsult- och rekryteringsbranschen. Våra kunder är bolag, företag och organisationer i alla storlekar och återfinns inom både det privata näringslivet och inom offentlig sektor. Gemensamt för alla Poolia Finance kunder är att de har höga krav på oss för att hitta rätt konsulter och kandidater till dem.

”Vårt nya namn Poolia Finance speglar det moderna företag vi är idag. Vi arbetar med flertalet digitala verktyg för att på bästa sätt kunna matcha kundernas behov mot våra kompetenta konsulter och kandidater. Vi når ut till ett stort nätverk av arbetssökande beredda på nya utmaningar och arbetsplatser, säger Charlotte Hoflin, VD Poolia Finance.