Katarina Staaf stärker Poolia Executive Search

Katarina Staaf, med lång erfarenhet av ledande positioner inom bland annat finans- och fastighetsbranschen, förstärker Poolias specialistbolag inom chefsrekrytering, Poolia Executive Search. 

Katarina Staaf kommer närmast från en tjänst som finans- och fastighetschef för Riksbyggen. Katarina har 25 års operativ bakgrund inom finans, fastighet private equity samt venture investeringar inom bio- och medicinteknik. Katarina har bland annat varit kapitalförvaltare för Skandia Liv och SEB samt vd för Evli Fonder AB. Katarina har även lång erfarenhet från styrelsearbete. För närvarande är hon ledamot i tre börsnoterade bolag samt i Länsförsäkringar Fondförvaltning AB.

– Vi är oerhört glada över att Katarina förstärker vårt team. Katarinas erfarenhet som vd, medlem i koncernledningar och styrelser kommer bidra starkt till våra uppdragsgivares verksamheter, där framgångsrika chefstillsättningar ofta är avgörande, säger Maria Eriksson, vd på Poolia Executive Search.

Poolia Executive Search arbetar i team bestående av personer med både branschkunskap och lång ledarerfarenhet, vilket skapar precision i tillsättningen. Fokus är att identifiera både formella kompetenser och inte minst drivkrafter och egenskaper för att matcha rätt personer till rätt uppdrag på toppnivå.

– Jag ser mycket fram emot att arbeta med teamet på Poolia Executive Search. De har skapat sig en intressant position inom chefsrekryteringsmarknaden och branschen är just nu inne i ett spännande läge. Poolia Executive Search´s metodik och syn på chefsrekrytering känns modern och jag ser fram emot att bidra med mitt operativa perspektiv, säger Katarina Staaf.

För ytterligare information

Maria Eriksson, vd, Poolia Executive Search, maria.eriksson@poolia.se, 073-944 50 95

Katarina Staaf, chefsrekryterare, Poolia Executive Search, katarina.staaf@poolia.se, 070-325 49 80

Kort om Poolia Executive Search
Pooliakoncernen har ett bolag som enbart ägnar sig åt chefsrekrytering – Poolia Executive Search AB. Poolia Executive Search har ett omfattande nätverk, både nationellt och internationellt och mer än 70 års gemensam erfarenhet av Executive Search. För våra uppdragsgivare innebär det att bolaget genom sin långa erfarenhet kan bidra med råd och kunskap som stärker uppdragsgivarnas verksamhet och ger precision vid tillsättning av nya ledare. Poolia Executive Search AB arbetar efter en kvalitetssäkrad metodik bestående av en noggrant utarbetad kravprofil och ett strukturerat urvalsarbete baserat på en kombination av research, relevanta tester och referenstagning. Detta, tillsammans med våra certifierade chefsrekryterares långa erfarenhet och fingertoppskänsla, har gjort Poolia Executive Search AB till ett av de mest anlitade och mest framgångsrika företagen inom chefsrekrytering.