Poolia tecknar avtal med Kinnarps

Poolia har slutit nytt avtal med Kinnarps AB avseende rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänstemän. Avtalet är nationellt och omfattar en mängd olika kompetensområden, inklusive Executive Search.

Kinnarps svenska produktionsenheter ligger i Kinnarp, Jönköping och Skillingaryd men Kinnarps har även showrooms och försäljningsenheter runt om i Sverige. Poolia är en av tre leverantörer.

–       Kinnarps är ett internationellt företag som lyckats bibehålla en familjär känsla. Bolaget arbetar med hela värdekedjan inhouse – allt från inköp och produktion till försäljning, marknadsföring och transport och montering hos slutkund. Vi ser verkligen fram emot att stötta Kinnarps med all den kompetens som behöver på olika nivåer, säger Jennie Lööf, kundansvarig på Poolia.

Poolia är specialister på att rekrytera kvalificerade tjänstemän och har utöver sina specialistenheter även lokalkontor över hela Sverige. Den nationella täckningen bidrar till en god lokal förankring och marknadskännedom.

–       Vårt rikstäckande kontorsnät och förmåga att både rekrytera och hitta bemanningslösningar på olika nivåer är en fördel när vi ska hitta marknadens bästa kompetens. Kinnarps är ett bolag som andas såväl kreativitet och ansvarstagande och det ska bli roligt att hjälpa Kinnarps att stärka sin position ytterligare. Vår styrka ligger i att kunna stödja dem på flera nivåer i alla delar av värdekedjan, inklusive rekrytering av chefer och ledande befattningshavare, säger Jennie Lööf.

För ytterligare information:

Jennie Lööf, Kundansvarig/Kontorschef
jennie.loof@poolia.se, 036-173267 

Om Kinnarps 

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson. Än idag är det ett helägt familjeföretag, där Jarls och Evys barn och barnbarn nu leder företaget. Kinnarps levererar inredningslösningar för kontor och offentliga utrymmen. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Idag är Kinnarps en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar. Försäljning bedrivs i ungefär 40 länder.