Poolia tecknar nordiskt avtal med Danone

Poolia har tecknat avtal med Danone avseende rekrytering och bemanning av tjänstemän inom Office, Business och Science. Avtalet löper över två år och omfattar hela Sverige samt Danmark och Finland. 

Danone, en internationell livsmedelsproducent med inriktning på färska mejeriprodukter, har totalt 100 000 anställda, varav 250 arbetar i Norden. Poolia är en av tre leverantörer.

–  Danone växer ständigt och vi behöver vara snabbfotade för att kunna vara en utmanare inom dagligvaruhandeln. Poolia har levererat bra kompetenser vid tidigare personalbehov och även givit snabb leverans, säger Mimmi Österberg, HR Business Partner på Danone & ProViva Nordics.

Poolia är specialister på att rekrytera kvalificerade tjänstemän och har genom sina lokalkontor över hela Sverige en god lokal förankring.

–  Vårt breda kontaktnät och förmåga att kombinera bemanning med att hitta talanger att rekrytera är styrkor som vi kommer att använda oss av för att åstadkomma bästa möjliga matchning för Danone. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete, säger Ann-Catrine Heidmark, affärsområdeschef Poolia HR & Lön.

För ytterligare information:

Ann-Catrine Heidmark, affärsområdeschef Poolia HR & Lön.

Ann-catrine.heidmark@poolia.se, 08-5555 4006

Kort om Danone 
Danone är ett globalt matföretag som inriktat sig på färska mejeriprodukter, medicinsk nutrition, vatten och nutrition för spädbarn. Företagets mission är att förse så många människor som möjligt med hälsosam mat. Alla 100 000 män och kvinnor som arbetar på Danone tjänar 900 miljoner konsumenter i mer än 140 länder runt om världen. Danone har förbundit sig att växa på ett hållbart sätt och anses vara en ledare inom hållbarhet i sin bransch. Danone har varit aktiva i Norden i mer än två decennier. Företagets största varumärken i Norden är Actimel, Activia, Danonino, ProViva, Vitalinnea, Danette och Danio.