,

Poolia vinner stort uppdrag för Skanska

Byggföretaget Skanska har efter upphandling förnyat samarbetet med bemanningsföretaget Poolia. Uppdraget är rikstäckande.

– Skanska är en av Poolias största och mest prioriterade kunder. Vi har samarbetat länge och jag är glad att de visar ett fortsatt förtroende för oss, säger Martin Sundler, försäljningschef för KAM på Poolia.

Poolia har haft ramavtal med Skanska sedan 2007. Denna gång valde Skanska att begära in fler anbud på uppdraget men upphandlingen ledde till ett fortsatt förtroende för Poolia. Samarbetet avser både uthyrning och rekrytering av kvalificerade tjänstemän och specialister inom ekonomi och administration. Hanna Olsson, Category Manager på Skanska Nordic Procurement Unit, är nöjd att det nya avtalet nu är i hamn.

– Vi har ett förtroende för Poolias rutiner och medarbetare och vi vet att de förstår våra behov. De har också den geografiska täckning som vi behöver.

Eftersom uppdraget är rikstäckande är Poolias geografiska närvaro i hela landet en viktig faktor och Skanska får en dedikerad kund- och leveransorganisation. Avtalet löper på två år med möjlighet till förlängning.

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.