,

Fortsatt framgång för Poolia i SKI-mätning

Poolia står för årets uppgång i 2015 års mätning av kundnöjdhet i bemanningsbranschen, som genomförs av Svenskt Kvalitetsindex (SKI). ”Det är andra året i rad som Poolia gör en kraftig förbättring i sina kundbetyg”, konstaterar SKI. 

Svenskt Kvalitetsindex (SKI) om Bemanningsbolag 2015 publicerades den 8 juni och tecknar bilden av att branschens företagskunder blir allt nöjdare med sina bemanningsföretag.

I årets undersökning var uppgången i nöjdhet bland bemanningsbolagens kunder i Sverige mer än dubbelt så stor som fjolårets ökning. Och bland de företag som visar kraftigast uppgång finns Poolia.

– Undersökningen visar med all tydlighet att Poolias långsiktiga och konsekventa kundarbete ger resultat, säger Poolias vd och koncernchef Morten Werner, och konstaterar att resultaten är uppmuntrande för det fortsatta utvecklingsarbetet:

– Poolia ska vara det bästa valet för de företag och myndigheter som har de högsta ambitionerna för sina verksamheter och medarbetare, betonar Morten Werner.

Läs SKI:s pressmeddelande, nedan.

Svenskt Kvalitetsindex om Bemanningsbolag 2015  (http://www.mynewsdesk.com/se/kvalitetsindex/pressreleases/svenskt-kvalitetsindex-om-bemanningsbolag-2015-1174630)

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.