Våra tjänster

Poolia arbetar med att hitta och matcha kvalificerad kompetens från assistenter till chefsnivå.

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag. Det har vi sammanfattat i vår vision:

Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Våra medarbetare är kunniga, har lång erfarenhet och ofta arbetslivserfarenhet från det specialistområde de rekryterar till. Vi är specialister som tillsätter specialister inom affärsområdena Ekonomi, Bank & Finans, IT, Life Science, Engineering, HR & Lön, Sälj & Marknad, Juridik, Inköp & Logistik, Administration, Bygg, Industri samt Lager. Vår specialistkompetens i kombination med vår långa erfarenhet gör att vi kan garantera att du får rätt individ på rätt plats, oavsett om det gäller rekryteringbemanninginterimsuppdrag eller chefsrekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Poolia Kontor

Vi håller vad vi lovar. Som kund hos Poolia kan du känna dig trygg med att du alltid får den hjälp du behöver. Varje år hjälper vi över 3 000 ambitiösa chefer att hitta rätt individ till rätt plats. Tack vare vårt stora urval och våra beprövade processer ser vi till att du inte bara får personal med rätt kompetens, utan även med rätt personlighet och attityd för er företagskultur.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med rekryteringbemanninginterimsuppdrag eller chefsrekrytering.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen till Poolia!

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?