Rekrytering inom IT

Kompetens är en färskvara inom IT, vare sig det gäller projektledning, pc-support eller helpdesk. Vill du snabbt få tillgång till Sveriges duktigaste IT-konsulter innan er konkurrent har fått tag i dem? Då ska du kontakta Poolia. Vi har nämligen daglig kontakt med flera av de vassaste i branschen. Och just det, vi var först i Sverige med bemanning inom IT för över tjugo år sedan. Vi är helt enkelt experter på rekrytering och personaluthyrning inom IT.

Hos oss kan du vara säker på att mötas av stor kunnighet, väl genomarbetade processer och engagerad personal. Vi har nämligen arbetat med rekrytering inom IT sedan slutet på 1980-talet. Vi arbetar med rekrytering och personaluthyrning av kvalificerade IT-konsulter till både privat och offentlig sektor. Våra konsulter är specialister på IT-infrastruktur (såsom daglig IT-drift, pc-support, systemadministration och drift/nätverk) samt systemutveckling, integration, databas/BI, affärssystem, IT-förvaltning och IT-support.

Rekrytering inom IT

När det gäller rekrytering inom IT förmedlar vi vanligtvis högre specialistkompetenser. Exempel på detta är särskilda kompetenser i gränslandet mellan IT och verksamhet, IT-management, projektledare och arkitektkompetens inom både utveckling och infrastruktur, men även infrastrukturprofiler med expertkunskaper inom marknadens standardplattformar. Dessutom rekryterar vi databasspecialister och systemutvecklare till företag och organisationer, affärssystems- och applikationsspecialister samt tekniska och administrativa systemförvaltare. Vi har även ett väl utvecklat kontaktnät för telekom, och kan snabbt få tag på telefoniansvariga, bredbandsexperter, tekniska produktchefer, nättekniker och leveransansvariga.

Vi kan din bransch

Hos oss får du en kombinerad kompetens inom IT och personbedömning, en oslagbar kombination när det gäller att hitta den bästa personen till ditt företag. I din kontakt med oss möter du konsultchefer och rekryterare med egen erfarenhet från IT-branschen och du får en kontaktperson med ansvar för hela uppdraget.

Så hittar vi din nästa toppkandidat

Utöver intervjuer och referenstagning arbetar Poolia IT med noggrant utvalda test- och bedömningsverktyg. Till exempel använder vi personlighetstester, begåvningstester och studier av arbetsmetodik i så kallade Assessment Centers. De här testerna hjälper oss att analysera kandidaternas personliga egenskaper och kompetenser och visar på förväntat beteende under olika förutsättningar. På så sätt får vi en bra bild av hur kandidaten skulle passa in på just din arbetsplats i den roll hon eller han förväntas ha, om kandidaten kommer att göra ett bra jobb, helt enkelt.

Vi fyller alla dina behov

Vare sig du behöver rekrytera eller hyra personal har vi flexibla processer som lätt kan anpassas efter dina behov. Rekryterar du på egen hand? Då kan du välja att anlita oss för valda delar av rekryteringsprocessen, till exempel en så kallad Second Opinion.

Låt Poolia hjälpa dig med rekrytering inom IT!