Specialister inom Ekonomi

Ekonomi är ett brett och mångsidigt område, med många olika yrkesroller. Men en sak har de gemensamt – de är alla viktiga för att ditt företag ska fungera och vara lönsamt. På Poolia är vi specialister på uthyrning och rekrytering av ekonomer på alla nivåer och kan snabbt och effektivt hjälpa dig att hitta just den kompetens du och ditt företag behöver.

Vi hittar den du söker

Oavsett vad du och ditt företag har för kärnverksamhet behöver ni duktiga ekonomer. Och oavsett om ni vill anställa en erfaren CFO eller tillfälligt hyra in en löneadministratör, så kan vi på Poolia hjälpa dig och ditt företag att hitta rätt kompetens.

Vi har lång erfarenhet av uthyrning och rekrytering av ekonomer på alla nivåer. Därför har vi en djup förståelseför era behov.

Bland våra kunder finns både större och mindre företag i så gott som alla branscher, inom såväl privat som offentlig sektor. Tack vare vårt stora nätverk av ekonomer kan vi snabbt och effektivt hjälpa dig att hitta t ex:

  • CFO
  • Redovisningsekonomer
  • Controller / Controllerassistenter
  • Löneadministratörer
  • Redovisningsansvariga
  • Ekonomiassistenter

En trygg partner

När du anlitar Poolia kan du känna dig trygg i att du alltid får den hjälp och expertis du behöver, oavsett om ditt företag behöver rekrytera eller om ni tillfälligt vill hyra in någon av våra duktiga och engagerade konsulter. Tack vare vårt stora urval och våra beprövade processer ser vi till att du  inte bara får personal med rätt kompetens, utan även med rätt personlighet och attityd för er företagskultur.