Rekrytering inom bank och finans

Behöver du hjälp med rekrytering inom bank och finans? Diskretion, pålitlighet och hög prestationsnivå är bara några av de krav som Poolia har på sina konsulter inom bank och finans. Om dessa krav rimmar väl med ditt företags kärnvärden, kan våra konsulter med all säkerhet tillföra mycket till ditt företag. Tillsammans med dina medarbetare ser vi till att ditt företag når alla sina affärsmål på utsatt tid. Vi är helt enkelt experter på rekrytering och personaluthyrning inom bank och finans.

Kontakta Poolia om du behöver hjälp med personaluthyrning eller rekrytering inom bank och finans. Poolias ekonomer är välutbildade och har erfarenhet från finansmarknaden. Vi kan erbjuda dig personal inom alla typer av jobb - från assistent- till specialist- och chefsnivå, till exempel treasury, backoffice, inkasso, rådgivning samt kredit- och försäkringshandläggning.

Rekryteringskonsulter från bank- och finansbranschen

Vi talar ditt språk och förstår ditt behov. På Poolia Bank och Finans är alla konsultchefer och rekryterare utbildade ekonomer med erfarenhet från den finansiella marknaden och kan därför matcha ditt uppdrag med den bästa kandidaten eller konsulten.

Vi anpassar oss efter dina behov

Vare sig du behöver hjälp med bemanning eller rekrytering inom bank och finans hittar vi den bästa lösningen till dig. Rekryterar du på egen hand? Då kan du välja att anlita oss för valda delar av rekryteringsprocessen, till exempel en så kallad Second Opinion.

Engagerade kandidater

Vi tycker att det är viktigt att de konsulter och kandidater du får har ett stort engagemang och rätt attityd. Och det märks. Våra undersökningar visar att våra kunder uppfattar personal från Poolia som lyhörd och engagerad.

Så här går det till

Utöver intervjuer och referenstagning arbetar Poolia Bank och Finans med noggrant utvalda test- och bedömningsverktyg. Till exempel använder vi Master Person Analysis, Hogans tester, begåvningstester och studier av arbetsmetodik i så kallade Assessment Centers. De här testerna hjälper oss att analysera kandidaternas personliga egenskaper och kompetenser och visar på förväntat beteende under olika betingelser. På så sätt får vi en bra bild av hur kandidaten skulle passa in på just din arbetsplats i den roll hon eller han förväntas ha - att kandidaten kommer att göra ett bra jobb, helt enkelt.